|
ÜYE
| Kayıt: 08 Şub 2010 |
| Mesajlar: 87 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1056 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 17 Oca 2010 |
| Mesajlar: 605 |
|
|
:) 09.02.2010, 11:35 |
|
|
Resimler harika. Bilmiyorum belkide bana öğle geldi ama resimlere bakınca ''dövme'' geldi aklıma. Bunlardan güzel dövme olur gibi sanki  Tebrikler. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
dumrul:
genel olarak sinirlendiğimde resim yaparım. bir anlamda öfkemin dışa vurumu ve bir çeşit terapi. benimde sonradan farkettiğim birşey o anki rahatsızlığım ne kadar fazlaysa o kadar hırsla çiziyorum ve dolayısıyla daha başarılı oluyor.  her nekadar ben çizemiyorum desen de ben herkesin kendini ifade edebileceği en azından terapi anlamında yararlı olabilecek çizgiler geliştirebileceğine inanıyorum. nitekim bu konuda teşvik ettiğim kişiler zamanla ilerleme kaydetti. sonrasında aslında çizebildiklerini farkettiler. bence yılmadan denemelisin. farkettiysen çok da başarılı işler değil. ben çizerken ne kadar kaliteli olduğuna bakmıyorum. sadece o anki duygularıma odaklanıp onu yansıtmaya çalışıyorum.
quaksis:
dövmeyi andırıyor ama dövme olabilmesi iiçin daha çok çalışmak ve resme daha çok anlam yüklemek gerek bence  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 1556 |
|
|
|
Micanose, çizimlerinizi çok beğendim. Elinize sağlık.
Not: Resimleri yanyana paylaştığınız için sayfada alt kaydıraç beliriyor ve konu görselliğini yitiriyordu. Resimlerinizi yanyana konumundan alt alta konumuna aldım ki, bütün resimler şu an net bir şekilde hiç bir işlem yapmadan görünebilmekte.
İyi Paylaşımlar.
Sevgiler. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
güzel yorumun için teşekkür ederim
aslında ben de dizilim konusunda tereddüt etmiştim önce alt alta yaptım sonra önizlemede yan yana problem olmadığını görünce yan yana koydum. neden böyle yaptım onu da bilmiyorum. ilgin için tekrar teşekkürler  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 1556 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
İlk üç çalışma benim pek yapamadığım bir tarz. Fakat karakalem olarak yapmış olduğun çalışmalarda oran sorunları gördüm. Fikirler güzel, bir yerden örnek alıp mı çalıştın, hayal mi yoksa önce model üzerinden taslak alıp işleme mi yaptın bilemiyorum. İllustrasyon da hoş olmuş. =) Resim için bir eğitim alıyor musun yoksa sadece zevk için mi çizmiştin? Geçmiş yılların çalışmaları olduğunu söylemişsin. Bu neden ile sormak istedim.
Ayrıca Not; Bu konunun uzmanı ya da çok iyi çizim yapan biri değilim ama resim eğitimi alan birisi olarak fikirlerimi söyledim. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
öncelikle yorumun ve eleştirin için teşekkür ederim.
çevremdekiler eğitim almam konusunda beni sürekli teşvik etmeye çalışıyorlar. ancak daha önce de belirttiğim gibi ben sadece kendimi huzurlu hissetmek adına bir kaçış noktası olarak gördüm çizmeyi. gerçi şu sıralar eğitim almak konusunda düşünüyorum, zira hayalim olan uzun metrajlı çizgifilmi yapabilmek için buna ihtiyacım olacak. oran problemleri olduğu doğru eski resimler bunlar, artık öyle bir problemi çok hissetmiyorum
not: 4. resim (kurukafa kadın) hariç diğerleri benim hayal ürünüm  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1056 |
|
|